Slik fungerer detEn invitasjon til undersøkelsen sendes til den e-postadressen du registrerte deg med. I e-posten finnes lenken til undersøkelsen og informasjon om hvor lang den er. Du kan når som helst ta pause fra undersøkelsen og fortsette på et senere tidspunkt.

Vanligvis tar en undersøkelse 5-10 minutter, og den kan handle om mange ulike ting. Du kan f.eks. få fortelle om en spesifikk kinoopplevelse, gi tilbakemeldinger på kinoprogrammet eller bare fritt assosiere hva slags følelse du får av et varemerke. Ikke alle undersøkelser kommer fra oss, det kan også komme undersøkelser fra eksterne aktører.

Du kan selv stille inn hvor mange undersøkelser du vil få per måned ved å logge inn på din konto. Du vil få belønning for hver undersøkelse du deltar i – les mer om dette her .

Å være med i panelet er frivillig og gratis. Du binder deg heller ikke til å delta i et bestemt antall undersøkelser. Som medlem i kinopanelet påvirker du utviklingen av kanalen, samt den generelle reklame- og produktutviklingen.

Gi oss din mening…